2 Fabiola

Deze groep heeft zeker geen inleiding nodig. 2 Fabiola is nog steeds timeless, hip en jong!
De topgroep uit de jaren 90 met hits als ‘Freak out’, ‘Flashback’, ‘Lift you up’, en zoveel meer!

Wil je het gevoel van de 90’s herbeleven dan is 2 Fabiola een must! Het dak gaat er zowieso af!

The Allstarz

Het is een zalige zondagmiddag in mei. Met een temperatuurtje van 24 graden en een licht briesje perfect weer om een wedstrijdje te spelen. De lichte hoofdpijn die je aan de Sambuca van gisteren hebt overgehouden ben je alweer vergeten als je die iets-te-dikke teamgenoot uitermate onhandig over de bal ziet vallen. Op de reservebank wordt al gerookt, dan weet je dat het eindsignaal bijna klinkt..

Wat de uitslag is geworden, is totaal niet relevant. De prestaties in de kantine, kroeg, club of op festivals zijn immers leidend. Als er maar gewonnen wordt in die gezellige doch zware, allesbeslissende derde helft. Daar waar het kaf van het koren wordt gescheiden. In het geval van The Allstarz een 60 minuten durende derde helft waarin een scala aan stijlen voorbij komt. Denk aan beukers en glijders, maar ook Hollandse meezingers passeren de revue in een show waarin het resultaat aan de hand van drankomzet, zweet en confetti afgemeten wordt.

The Allstarz brengen het gezellige van een kantinemiddag en het toffe van een clubavond samen. Zo sta je het ene moment nog mee te blèren met Hazes, om vervolgens te springen op dance-geweld of te glibberen op urban-vuur. Van The Allstarz mag je een uur lang feest verwachten, met louter platen die het leeuwendeel van het publiek kent.

Mark With A K

Belgian born Mark Carpentier, aka Mark With a K, is one of the biggest names in the hard dance scene, known for his energetic DJ performances which causes hysteria all over the place.
Mark With a K started his own recordlabel entitled NOIZE JUNKY. By starting his own label, MWAK expanded his own horizons and allowed young producers to release new and exciting music.

2014 was a year of change and evolution, Mark With a K started performing internationally and one of his dreams to work together with singer/songwriter Chris Willis came out. The collaboration is called ‘Something More’ and is still a blueprint for Mark With a K’s signature sound. After this hit track, the need to make more song based tracks was born.
Always feeling the need to improve himself and breaking rules, 2016 was the year of exploring new boundaries again. With common interest in aspects in hard dance music with Warface, the highly appreciated collab ‘Fear of the Dark’ was born. It became one of the most frequent played track during the summer of 2016 and still does the trick on every dance floor.

Mark With a K stays forever young and has always something on his sleeve. 

Gijs Cox

Deze klepper is een legende in de Belgische partyscene, hij weet als geen ander het feest te doen ontploffen!
In zijn sets gebruikt hij vooral eigen producties. Zijn mashups & bootlegs worden al door nationale en internationale artiesten gedraaid.
Hij deelde de affiche al met wereldtoppers als; Snoop Dogg, Jamie Jones, Patrick Topping, Mark With A K, Regi, … < Bij ons gaat hij een speciale SMASHPACK mix lanceren, die de het plafond er zal afknallen.

Pat Krimson

Pat Krimson aka Patrick Claesen is één van de trendsetters in de Dance-scéne.

Patje scoorde in de jaren 90 al met zijn label Dance Opera, de formaties Leopold3, 2Fabiola, Nunca en onder zijn alter ego Pat Krimson.

Zijn Club-Retro-concept AtmoZ is nog steeds razend populair en sinds zijn come back uit Ibiza is Pat weer wekelijks on the road als DJ…

Pat en DJ Ricardo Rulando startten onlangs het nieuwe muzieklabel ‘Esta Loca’ gespecialiseerd in Tech-Deep & Futur House.

Fabulous 90’s DJ Team

Het FABULOUS 90’S DJ TEAM neemt je graag mee terug in de tijd naar de heerlijke happy 90’s sferen.

Maar zij gaan verder ! compleet in stijl worden hun shows aangekleed voor een maximale beleving van die heerlijk 90’s.

Les Garcs

Voor les garcs is geen enkel genre onbekend. Dit duo krijgt iedere tent aan het dansen en is stilaan een vaste naam aan het worden in het Limburgse feest-landschap. Smeer de beentjes al maar in want met deze boys wordt het shaken geblazen!!